Terug

Mobilisatieoplossingen voor vrachtcontainers · Wielsystemen met geïntegreerde krik- en nivelleringssteunen voor zeecontainers · Hef- en nivelleerwielen · Opgevijzelde ISO-containerkarren

Lifting and lifting rollers are lifting systems with wheels that fit into the ISO corner attachment found on shipping containers with ISO 1161 corners.

Lifting and lifting rollers are lifting systems with wheels that fit into the ISO corner attachment found on shipping containers with ISO 1161 corners.

ISO Container Mobilisatie- en Hefsysteem - "De ICMLS-serie "

Introductie van ons ultramoderne (ISO Container Mobilization & Lifting System - "De ICMLS-serie") Een robuuste oplossing voor het heffen en verplaatsen van ISO intermodulaire vrachtcontainers. Dit heavy-duty systeem is ontworpen om tegemoet te komen aan de veeleisende behoeften van logistieke operaties, inclusief het laden van NAVO-vrachtvliegtuigen, en wordt veel gebruikt door defensietroepen.

 

 

Productomschrijving

Ons ICMLS- systeem beschikt over heavy-duty wielstellen uitgerust met mechanische hefvijzels, waardoor het de ideale oplossing is voor het laden en lossen van ISO-containers in vliegtuigen. De handmatige hef- en nivelleringswielen zijn ontworpen om naadloos te passen in de 1161 ISO-hoekfittingen van zeecontainers en shelters, waardoor een veilige en efficiënte lift wordt gegarandeerd.

Het systeem kan containers van verschillende lengtes verwerken en heeft een technisch draagvermogen tot 35 ton. Hij is veelzijdig genoeg om met een trekhaak, met een vorkheftruck of handmatig, naar de gewenste locatie te worden gemanoeuvreerd. De sets worden op bestelling gemaakt, afgestemd op specifieke gewichtsvereisten en operationele behoeften.

Voordelen

 • Efficiënt laden en lossen vanuit vrachtvliegtuigen.
 • Wendbaarheid in krappe ruimtes en over diverse terreinen.
 • Duurzame en lichtgewicht constructie voor gebruiksgemak.
 • Mogelijkheid om containers in elke richting te verplaatsen.
 • Onafhankelijkheid van kranen of vorkheftrucks voor slepen.
 • Aanpasbare oplossingen voor een breed scala aan transporttoepassingen.

"De ICMLS-serie" - ISO-containermobilisatie- en hefsysteem

 • ICMLS-wielsets bieden een uitgebreide oplossing voor het heffen en mobiliseren van ISO-containers, zodat uw werkzaamheden soepel en betrouwbaar verlopen.
Product Maximaal laadvermogen bij 6 km/u
ICMLS 8 8000KG
ICMLS 15 15000KG
ICMLS3 0 30000KG
ICMLS 4 0 40000KG

Elke ICMLS wielhefset is gemaakt om aan de specifieke eisen van onze klanten te voldoen. Voordat we elke oplossing op maat creëren, voeren we een vragenlijstproces uit, waarbij we essentiële informatie verzamelen via onze Optiesvragenlijst:

 • Verwacht vrachtgewicht van de container
 • Reden van de hijsplicht van de container
 • Gewenste hefhoogte voor de container
 • Toepasselijke veiligheidsvoorschriften binnen de branche en het land van de klant
 • Terrein- en omgevingsomstandigheden, inclusief de aanwezigheid van hellingen, drempels of onverharde oppervlakken
 • Omgevingsfactoren zoals blootstelling aan chemicaliën, temperatuur en vochtigheid
 • Vereiste voor terreincompensatie om de horizontale uitlijning van de lading te behouden
 • Voorkeurskleurafwerking voor het schilderij

Onze richtlijnen voor handmatig laden garanderen veiligheid en precisie. We berekenen de belasting van de hijsset door het totale gewicht van de container en de lading door drie te delen, waardoor elk wiel 133% van het totale laadvermogen kan weerstaan. Deze nauwgezette aanpak garandeert een nauwkeurige en technische oplossing die is afgestemd op de unieke behoeften van elke klant.

Operationele handleiding

Richtlijnen voor het laden

Voorzichtigheid is van het grootste belang. Het laadvermogen van elk wiel wordt berekend door het totale gewicht van de container en de lading door drie te delen, zodat elk wiel 133% van het totale laadvermogen kan dragen. Oneffen terrein of lastverdeling kunnen deze capaciteit beïnvloeden, dus nauwkeurige informatie is cruciaal voor een oplossing op maat.

Montage en onderhoud

Het ICMLS- systeem is ontworpen voor eenvoudige montage en minimaal onderhoud. Regelmatige inspecties en naleving van onderhoudsrichtlijnen garanderen een lange levensduur en optimale prestaties.

Opslag

Wanneer het systeem niet in gebruik is, moet het worden opgeslagen in een droge, schone omgeving om schade te voorkomen en gereedheid voor toekomstige werkzaamheden te garanderen.


Voorzichtigheid is geboden, we berekenen de belasting van de hijsset door het totale gewicht van de container en de lading te delen door 3. Elk wiel is dus ontworpen op 4/3 = 133% van het totale laadvermogen. Scheefgetrokken tarrain of een ongelijk verdeelde lading in de container kan de maximaal toegestane belasting per wiel overschrijden. Geef u alstublieft alle benodigde informatie om u een nauwkeurige technische oplossing te bieden.

 

De ICMLS transportset voor zware vrachtcontainers is ontworpen voor het verplaatsen van ISO-standaardcontainers over vaste grond. De rollen zijn onderaan op de ISO-hoeken bevestigd, wat een maximale stabiliteit garandeert en de zijdelingse openingen in de ISO-hoeken vrijhoudt voor ander gebruik.

Onze hefbruggen combineren de functies van zowel een hefsysteem als zware rollen in één unit. Dit betekent dat ze kunnen worden gebruikt om containers van een vrachtwagen te lossen en de container met hetzelfde apparaat onmiddellijk naar een productiehal te verplaatsen, waardoor de noodzaak voor een binnen- of vrachtwagenkraan volledig overbodig wordt. Dit kan aanzienlijke tijdsbesparing opleveren, in vooral in noodsituaties. Ze maken het ook mogelijk om containers in krappe ruimtes te verplaatsen. Bovendien maken de hulpwielen op elke wagen het mogelijk om de hefportalen snel en eenvoudig te positioneren.


Kosteneffectief Container Carrier-handlingconcept voor het heffen en verplaatsen van containers over korte afstanden.
Het biedt extreme manoeuvreerbaarheid in alle richtingen bij het verplaatsen van zware containers zonder de hulp van kranen of vrachtwagens.

Voordelen en functies

Ons Container Carrier handlingconcept is niet alleen kosteneffectief, maar biedt ook extreme wendbaarheid. De voordelen zijn duidelijk:

 • Moeiteloos laden en lossen uit vrachtvliegtuigen
 • Gemakkelijk te verplaatsen in krappe ruimtes
 • Duurzame, lichtgewicht constructie
 • Mogelijkheid om containers in elke richting te verplaatsen
 • Compatibiliteit met alle vervoerders: lucht, weg, spoor of zee
 • Onafhankelijkheid van kranen of vorkheftrucks voor slepen


Hefinrichtingen zijn geschikt om containers van de vrachtwagen te tillen en zonder hulp van kranen op de grond te zetten. Onze hefsystemen zijn modulair van opzet, zodat er voor uw specifieke eisen goedkope oplossingen beschikbaar zijn. Een hefsysteem bestaat uit vier hefsteunen, waarbij het draagvermogen van een individueel hefsteun de helft bedraagt van het draagvermogen van het hefsysteem als geheel. Afhankelijk van de toepassing van de hijsondersteuning kunnen de volgende technische parameters worden bereikt:

 • Containerdraagvermogen tot 30 ton
 • Hefhoogtes van 500 mm tot 1.750 mm. Grotere hoogtes op aanvraag.
 • Bevestiging aan 1161 ISO-hoeken
 • Positiecontrole Innovatieve positiecontrole op basis van een hellingsmeter is een bijzonder kenmerk van onze hefsystemen.

Klantspecifieke oplossingen beschikbaar voor een breed scala aan transporttoepassingen. Naast onze standaard hefsysteemproducten bieden wij op maat gemaakte ontwerpen:

 • Niet-standaard hefhoogten
 • Gewijzigd basisdraagvermogen
 • Speciaal aangepaste montage- en vergrendelingssystemen
 • Speciale basisplaten
 • Vasthoudinrichtingen voor eenvoudig transport van hijsondersteuning
 • Maatwerkoplossingen met betrekking tot functionaliteit en beoogde toepassingen
 • Draaistel- en trailereenheden voor containeroverslag

 

Operationele uitmuntendheid

Onze ICMLS- bewegingsset voor zware vrachtcontainers is een bewijs van ons streven naar operationele uitmuntendheid. De rollen zijn ontworpen voor het verplaatsen van ISO-standaardcontainers over vaste grond en worden bevestigd aan de ISO-hoeken, waardoor maximale stabiliteit wordt gegarandeerd en de zijdelingse openingen vrijkomen voor ander gebruik.

De integratie van hefbruggen met zware rollen in één enkele unit is een revolutionaire stap, die een naadloze overgang van containers van vrachtwagens naar productiehallen mogelijk maakt, waardoor de noodzaak voor binnenkranen of op vrachtwagens gemonteerde kranen wordt geëlimineerd.

Onze toewijding aan klantgerichte oplossingen komt duidelijk tot uiting in onze op maat gemaakte ontwerpen, die tegemoetkomen aan een breed scala aan transporttoepassingen. Van hefinrichtingen die het overbrengen van containers van vrachtwagens naar de grond vergemakkelijken, tot draaistel- en opleggereenheden voor containeroverslag: onze oplossingen zijn even veelzijdig als betrouwbaar.

Onze op de klant afgestemde oplossingen zorgen ervoor dat we voldoen aan de uiteenlopende behoeften van de transportsector en bieden hefapparatuur die niet alleen geschikt is voor een verscheidenheid aan toepassingen, maar ook modulair van ontwerp is voor kosteneffectief maatwerk.

 

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of om te bestellen kunt u contact met ons opnemen met details over uw specifieke vereisten, waaronder vrachtgewicht, hefvereisten, veiligheidsvoorschriften, terreinomstandigheden en omgevingsfactoren.

Lees meer Sluiten

Filters

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
×

Een offerte aanvragen

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »