Hittebestendige wielen

Hittebestendige wielen

De hittebestendige wielen uit ons assortiment zijn geschikt voor gebruik in ruimtes met temperaturen tot 310 graden Celsius. Hittebestendige wielen worden onder andere gebruikt bij industriële ovens, afbakovens en autoclaven, hebben een draagvermogen van maximaal 350 kg en zijn verkrijgbaar vanaf € 26,50.

  • Geleverd binnen 24 uur
  • Gratis bezorging bij bestellingen van meer dan € 350,-
  • Hittebestendige wielen in elke gewenste maat
  • Niet tevreden? Geld terug

Bestel hittebestendige wielen op maat

Konijnenburg Wielen is sinds 1946 een toonaangevende leverancier in maatwerk hittebestendige wielen. Mocht u in ons assortiment geen geschikte hittebestendige wielen vinden, dan maken wij de gewenste wielen speciaal voor u op maat. Neem voor meer informatie contact op met onze technisch specialisten via 020 682 1051 of stuur een e-mail naar info@wielen.nl.

Hittebestendige wielen kopen

14 Items

per pagina
Aflopend sorteren

14 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Hittebestendige wielen zijn inzetbaar in elke industrie

De hittebestendige wielen zijn gemaakt voor zakelijk gebruik en kunnen worden toegepast in vrijwel elke sector. Doordat de hittebestendige wielen geschikt zijn voor gebruik met temperaturen tot 310 graden Celsius en een hoog draagvermogen kennen, zijn de wielen toepasbaar in onder andere de medische sector, levensmiddelenindustrie en industriële sector.

Eenvoudig verplaatsen van ovens en autoclaven

De hittebestendige wielen uit ons assortiment zijn uitermate geschikt voor het verplaatsen van objecten in ruimtes waar met hoge temperaturen wordt gewerkt. Reguliere wielen zijn vaak niet geschikt in deze situaties. Hittebestendige wielen hebben een hoog rijcomfort en beschadigen uw vloer niet. Onze wielen zijn zowel geschikt voor harde als zachte vloeroppervlakken. Wij adviseren u graag over de hittebestendige wielen die u nodig heeft in uw situatie. Neem contact met ons op via 020 682 1051 of mail naar info@wielen.nl.

Hittebestendige wielen direct bestellen bij Konijnenburg

Wij beschikken over een divers assortiment hittebestendige wielen in verschillende maten. In de meeste gevallen worden uw hittebestendige wielen binnen 24 uur geleverd. Onze hittebestendige wielen zijn standaard geleverd met de volgende eigenschappen:

  • Voorzien van fenol wielen
  • Hard loopoppervlak
  • Perfecte rijeigenschappen tot 280 graden Celsius*
  • Elastisch, hittebestendig rubber
  • Voorzien van zwenkwieltjes of bokwieltjes  

* Wij hebben hittebestendige wielen beschikbaar die tot 310 °C kunnen worden ingezet voor korte duur.

Expert in maatwerk hittebestendige wielen

Bij Konijnenburg Welen profiteert u van de hoogte kwaliteit hittebestendige wielen op maat en de beste service. Wij zijn specialist in het produceren van allerlei soorten hittebestendige wielen en andere zwenk- en bokwielen. Op onze productontwikkelafdeling maken wij hittebestendige wielen in elke gewenste maat voor uw bedrijf. Neem direct contact met ons op: