Wij zijn geopend en verzenden orders. In verband met COVID-19 is er geen balieverkoop. Afhalen is wel mogelijk met 1,5m afstand.

bokwiel, Ø 13mm, geheel Polypropyleen wiel, 15KG

bokwiel, Ø 50 x 19mm, geheel Polypropyleen wiel, 60KG

bokwiel, Ø 50mm, geheel Polypropyleen wiel, 60KG

Price on Request
Niet op voorraad
Product Nr.
736300130
Polypropyleen meubelwiel:
Dit meubelwiel is geheel gemaakt van polypropyleen; zowel het wiel als de wielkern en het glijdlager. Het extreem uiteenlopende gebruik door onze klanten bewijst dat dit wiel een echte allrounder is voor allerlei toepassingen binnen. De stijfheid van het propyleen garandeert langdurig gebruik omdat het niet indeukt. En dat onder zware belasting. Dit wiel is verkrijgbaar verschillende in verschillende maten en met meer of minder draagvermogen.

Voordelen: Dit meubelwiel is perfect geschikt voor alle indoor toepassingen op een voornamelijk vlakke ondergrond. Door de grote stijfheid van polypropyleen zijn de wielen zeer geschikt voor statische toepassingen onder hoge belasting.

Toepassingen: Onze klanten gebruiken de wielen voor audio-meubels, indoor containers, display-stands, wenskaart-dispensers, kasten, tafels, winkelinrichting en kleine meubelen.

Geschikte ondergrond: Vlakke ondergrond, zonder obstakels. Een enkele drempel is geen probleem maar moet wel met beleid genomen worden.

Geschikte omgeving voor het meubelwiel: In een droge en niet permanent vochtige omgeving is dit wiel goed te gebruiken. Het is bestand tegen lichte zuren en basen waardoor het ook goed in wat industriëlere omgeving tot z'n recht komt.
Schrijf je eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan