Terug

Horecaserveerwagen wielen

Horeca serveerwagen wielen

Wij bieden meerdere soorten professionele wielen aan voor horecaserveerwagens. De wielen die wij aanbieden zijn er met en zonder rem en kunnen gewichten van 50kg t/m 120kg dragen. Horeca serveerwagens worden dagelijks gebruikt in de horecasector. Denk hierbij aan professionele keukens en hotels, voor bediening op conferenties en congressen, maar ook in ziekenhuizen. Hierbij is het belangrijk dat de wielen van hoge kwaliteit zijn. Bent u op zoek naar grote serveerwagen wielen? Wielen heeft een breed assortiment professionele wielen.

Zwenkwielen met en zonder rem

De horeca serveerwagen wielen die wij aanbieden zijn zwenkwielen met of zonder rem. Dit is erg fijn voor in de horecasector, want zo kunt u een kar eenvoudig stilzetten en heeft u geen risico dat eet- en/of drinkwaren verschuiven en van de kar afvallen. De wielen kunnen daarnaast 360 graden draaien, dus dat is ideaal voor horeca serveerwagens die zo eenvoudig door ruimtes gereden kunnen worden.

Hygiëne

In de horeca moet aan strenge hygiëneregels worden voldaan. Zo is één van de HACCP-normen dat voor alles schoon materiaal moet worden gebruikt (Mise en Place, z.d.). Horeca serveerwagens van roestvast staal zijn zeer hygiënisch en gemakkelijk te reinigen. Ook onze horeca serveerwagen zwenkwielen zijn gemakkelijk te reinigen door het rubberen materiaal en laten geen strepen achter.

Materiaal horeca serveerwagen wielen

Bij het aanschaffen van een horeca serveerwagen is het belangrijk om rekening te houden met het materiaal van de wielen. Wielen zijn een belangrijk onderdeel van de horeca serveerwagen, omdat er veel verschillende producten op vervoerd moeten worden, zoals voedsel en serviesgoed, en het materiaal van de wielen voor een bepaalde mate van stabiliteit zorgt. Onze horeca serveerwagen wielen zijn gemaakt van plastisch rubberband. Door de elasticiteit veert het wiel en zet het na indrukken door belasting weer uit. Hierdoor komt de energie weer vrij waardoor het wiel makkelijk voortbeweegt en een lage rolweerstand heeft. Plastische rubberband wielen zijn dan ook de beste keuze voor horeca serveerwagens.

Horeca serveerwagen wielen op maat

Wij zijn specialist in het produceren van wielen op maat. Heeft u horeca serveerwagen wielen nodig in een bepaalde specifieke maat? Wij denken graag met u mee om de meest passende oplossing voor uw horeca serveerwagen aan te bieden. Neem gerust contact op met onze specialisten of vraag een adviesgesprek aan. We komen graag bij u langs, zodat we direct een beeld krijgen van uw bedrijf.

Lees meer Sluiten

Filters

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
×

Een offerte aanvragen

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »