Terug

Flightcase wielen

Flightcase wielen

Snel en goedkoop flightcase wielen kopen bij Konijnenburg. Kies uit ruim 25 verschillende soorten wielen van hoge kwaliteit. Bestel direct online en ontvang de flight case wielen binnen 1 werkdag.

  • Keuze uit meer dan 25 verschillende flightcase wielen die uitstekend rollen
  • Geluidsarm, trilling dempend en streeploos
  • Binnen 24 uur bezorgd

Bestel flightcase wielen op maat

Heeft u een afwijkende maat nodig? Al sinds 1946 zijn wij de specialist in flightcase wielen op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie via 020 682 1051 of [email protected].

Flightcase wielen kopen

Eenvoudig flightcases en instrumenten vervoeren

Met onze flightcase wielen van hoge kwaliteit ervaart u hoe eenvoudig het is om uw flightcase met u mee te rollen. De wielen zijn gemakkelijk te bevestigen onder de flightcase, waardoor u deze op simpele wijze met u meeneemt op reis. Andere voordelen van onze wielen zijn dat ze geen geluid maken, trillingen dempen en geen strepen op de vloer achterlaten. Bestel direct online flightcase wielen bij Konijnenburg en ervaar het rolgemak van onze wielen. Wanneer u niet weet welke wielen het beste zijn voor uw flightcase of instrumenten, neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 682 1051 of een e-mail te sturen naar [email protected].

Welke flightcase wielen moet ik kiezen?

Wij hebben meer dan 25 verschillende flightcase wielen in ons assortiment. Door ons grote aanbod hebben we voor iedere flightcase een geschikt wiel. U heeft bij ons keuze uit zwenkwielen en bokwielen in verschillende afmetingen met een gevarieerd draagvermogen.

Zwenkwiel of bokwiel?

Het verschil tussen zwenkwielen en bokwielen is de richting waarin u de wielen kunt rollen. Bokwielen rollen alleen heen en weer. Deze wielen zijn geschikt wanneer u met uw flightcase naar één kant of heen en weer wilt rijden. Zwenkwielen rollen alle kanten op. Wanneer u meerdere kanten op wilt rollen met uw flightcase dan raden we het aan om zwenkwielen te kopen.

Welke diameter moeten mijn wielen hebben?

De diameter van het wiel bepaalt hoe hoog uw flightcase staat. Wij hebben wielen met een diameter van 100 mm en 125 mm. Hoe groter de diameter van het wiel, des te hoger de wielplaat staat met daarop uw flightcase. Bepaal voor uzelf op wat voor hoogte de flightcase op de wielen verreden moet worden en kies aan de hand daarvan de diameter van het wiel.

Hoeveel draagvermogen moeten de wielen hebben?

Het is van belang om in te schatten hoeveel kilogram de flightcase en inhoud wegen. U heeft bij Konijnenburg keuze uit wielen met een draagvermogen van 150 kg, 160 kg, 180 kg, 200 kg en 250 kg. Weeg uw flightcase inclusief inhoud eerst en koop aan de hand daarvan wielen met het juiste draagvermogen voor uw flightcase.

Toepassing van de wielen

De wielen van Konijnenburg zijn toepasbaar in verschillende sectoren. Onze wielen zijn onder andere te gebruiken binnen de medische wereld, binnen de tuinbouw, op kantoor, voor afvalcontainers, in bakkerijen, voor voedselverwerking, voor entertainment, in winkels, bij auto-industrieën, offshore en binnen de horeca.

Gespecialiseerd in maatwerk flightcase wielen

Wij zijn al ruim 70 jaar specialist op het gebied van industriële wielen, waaronder zwenkwielen, bokwielen en apparatenwielen. Bij ons bent u verzekerd van hoge kwaliteit wielen die eenvoudig over de vloer rollen. Wij helpen u graag met het op maat maken van flightcase wielen die het beste passen bij uw flightcase. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Lees meer Sluiten

Filters

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
×

Een offerte aanvragen

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »