Terug

70 jaar ervaring

Over Konijnenburg

Konijnenburg is sinds de oprichting in 1946 toonaangevend leverancier van wielen voor de industrie. Als wielenexpert ontwikkelen wij continu onze producten; optimale roleigenschappen, verlengde levensduur en oplossingen afgestemd op specifieke klantwensen voor een concurrerende prijs. De kwaliteit en constante ontwikkeling van onze producten brengt voortdurende groei en successen voor ons en onze klanten.

Onze klanten zijn de grote industriële bedrijven in Europa waarvoor wij wielen op maat ontwikkelen, produceren en volume import verzorgen. Daarnaast leveren wij ons uitgebreide wielenprogramma aan onderhoudsbedrijven en via een dealernetwerk. Vanuit 3.000 m2 magazijn kunnen wij snel leveren. Daarnaast is het onze expertise om standaard wielen aan te passen aan uw wensen. 


MAATWERK WIELEN EN TRANSPORTOPLOSSINGEN

Buiten de meer dan 20.000 standaard wielen heeft Konijnenburg zich sinds haar oprichting in 1946 gericht op het invullen van specifieke klantwensen. Onze klanten zijn industriële bedrijven waarvoor wij wielen op maat ontwikkelen, produceren en volume import verzorgen. Ook leveren wij ons uitgebreide wielenprogramma via een dealernetwerk. 3.000 m2 magazijn waaruit wij direct kunnen leveren, oplossingen afgestemd op uw specifieke toepassing en samenwerking met een uitgebreid dealersnetwerk maakt Konijnenburg de wielenexpert.


ONZE GESCHIEDENIS

 
Fabriek van LIV KOLESA
Vlukon rims and wheels product portfolio
Floris van Konijnenburg
Overname Langerak wielen Wicke door Konijnenburg
WH van Konijnenburg
office-3
office-4
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
×

Een offerte aanvragen

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »