bokwiel, Ø 50mm, grijze niet-strepende thermoplastische rubberband, 50KG

Op voorraad, Levertijd: 3 Werkdagen
Product Nr.
776794500
Ladderwiel:
Dit ladderwiel / geveerd bokwiel heeft een grijze niet-strepende thermoplastische rubberband. Hiermee voorkomt u strepen op uw vloeren. De wielkern van polyamide samen met het precisiekogellager zorgen ervoor dat het ladderwiel flink wat kilo’s kan dragen. Het wiel is te bestellen in een zwenkwiel en een bokwiel variant met verschillende draagvermogens.

Voordelen: Bij het belasten van de wielen wordt een veer naar beneden gedrukt waardoor de ladder vast op de grond komt te staan. Hierdoor is het ladderwiel rolbaar tot 2 kg. Maar aan de grond genageld wanneer het wiel zwaarder wordt belast.

Toepassingen: Hoewel de wielen voornamelijk gebruikt worden onder ladders, zijn ze ook terug te zien onder krukjes, opstapjes en hondjes. Bij ca. 17 kg belasting wordt de veer met een maximum van 22mm ingedrukt. De bevestigingsplaat kan 90° gedraaid worden.

Geschikte ondergrond: De wielen rollen ideaal op een vlakke ondergrond of met kleine oneffenheden. De niet-strepende band kan gebruikt worden vrijwel alle binnen vloeren zoals keramische tegels, linoleum, marmer, beton of parket.

Geschikte omgeving: Droog en niet permanent vochtig. Kan ook gebruikt worden bij lichte zuren en basen. Daardoor is het ladderwiel geschikt voor (semi-)industriële omgevingen.
Schrijf je eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan