Let op: i.v.m. coronamaatregelen is er geen balieverkoop. Afhalen van uw order is wel mogelijk.

Maatwerk

Bij Konijnenburg begrijpen we dat de keuze uit 23.000 wielen soms niet genoeg is. Een uniek probleem vraagt namelijk om een unieke oplossing. Daarom leveren wij al sinds 1946 maatwerk oplossingen aan onze klanten. Wij vinden iedere dag het wiel uit. Wij kunnen voor u ontwerpen, adviseren, testen, produceren, doorontwikkelen en op maat leveren. Onze maatwerk projecten kunnen alomvattend zijn. Maar hoeven dat niet te zijn. Als u bijvoorbeeld al een tekening heeft, dan hoeft dat uiteraard niet meer opgepakt te worden. Wij maken niet alleen wielen voor u op maat maar ook de projecten eromheen. 

Maatwerk wielen
kraanwielen
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Technisch specialisten in huis
  • Van tekening tot levering
  • Vertrouwd expert in maatwerk oplossingen
  • Volume import en voorraadbeheer

Onze expert zit klaar om u te helpen. Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

"Vulkollan heeft uitstekende eigenschappen voor industriële toepassingen, deze komen het best tot hun recht in maatwerk toepassingen. Neem vrijblijvend contact op voor advies."

wielen maatwerk

Ontwerp, Advies en Test

Op basis van uw of onze tekeningen ontwikkelen we een oplossing.

vulkollan deur

Levering

Uw wielen kunnen eenmalig geleverd worden of op basis van een afroepcontract geleverd worden. 

wielen lift

Productie

Door ons uitgebreide netwerk is er altijd een keuze voor het snelste, beste of meest economisch geproduceerde wiel.

Onze aanpak

Samen met u kijken wij naar het probleem wat zich voordoet.  Mocht het niet op te lossen zijn door bestaande producten te combineren dan gaan we een nieuwe oplossing voor u ontwikkelen. Voor verschillende grote internationale bedrijven hebben wij mobiele oplossingen verzorgd. Mocht het gewenst zijn dan verzorgen wij volume import.

Ervaring

Onze klanten zijn bedrijven met unieke problemen. Dit komt door de eisen, omgeving of ondergrond waar de wielen gebruikt worden. Meer dan 23.000 verschillende artikelen kunnen wij u leveren. Van rubber zwenkwielen tot Vulkollan bokwielen, van RVS wielen tot industriële kraanwielen. Onze wielen worden voor allerlei applicaties gebruikt: van het bureau waar u aan zit, tot aan de fabriek waar uw auto uit is komen rollen.  Onze maatwerk toepassingen zijn terug te vinden in liften, achtbanen, heftrucks en in de interne transportsystemen van industriële omgevingen. Vele nationale en internationale vertrouwen op de maatwerkoplossingen die wij voor ze maken.

technische tekening wiel