Groothandels en dealers

Konijnenburg wil partner zijn van de technische groothandel.

Afgelopen jaren heeft Konijnenburg dan ook onderzoek gedaan hoe wij optimaal ons product programma en service kunnen afstemmen op de wensen van de technische groothandel. Ons onderzoek heeft de volgende resultaten opgeleverd:

Betrouwbaar, afspraak is afspraak
Lage verzendkosten
Korte levertijden
Product expertise
Kennis van de markt en klant
Een breed programma
Netto prijzen
Flexibel, snel specialistische oplossingen kunnne faciliteren
Klant specifieke producdocumentatie

Op basis van de uitkomsten van dit branche onderzoek hebben wij op de volgende onderdelen onze dienstverlening versterkt:

Speciale product configurator voor dealers -- ingelogde dealers kunnen hebben in onze product configurator extra zoek mogelijkheden
Uit voorraad leveren – reeds hebben wij de voorraad in ons 3.000 m2 magazijn verhoogd.
Expertise – onze medewerkers beschikken over tientallen jaren ervaring, deze kennis gaan wij exclusief voor dealers online beschikbaar te maken.
Blonco drop shipment - om verzendkosten te sparen kunnen wij de goederen direct naar uw klant sturen, daarbij is uiteraard onze naam als verzender niet zichtbaar.

Online ondersteuning – Onze dealers en partner technische groothandels hebben exclusieve toegang tot het dealer portaal.
We hebben diverse spreadsheets gemaakt met onze (technische) product gegevens en foto's. Pan klaar om ingelezen te worden in uw intranet, online portaal of webwinkel.
Graag verstrekken wij u onze documentatie met uw bedrijfsgegevens erop.

Op het moment zijn wij druk bezig extra ondersteuning voor onze dealers te ontwikkelen. Schrijf u in voor onze (dealer) nieuwsbrief of hou deze site in de gaten voor onze toekomstige diensten.
Neem contact met ons op voor uw specifieke wensen info@wielen.nl