Let op: i.v.m. coronamaatregelen is er geen balieverkoop. Afhalen van uw order is wel mogelijk.

zwenkwiel, Ø 45mm, geheel Polypropyleen wiel, 35KG

Polypropyleen meubel zwenkwiel:
Dit meubelwiel is geheel gemaakt van polypropyleen; zowel het wiel als de wielkern en het glijdlager. Het extreem uiteenlopende gebruik door onze klanten bewijst dat dit wiel een echte allrounder is voor allerlei toepassingen binnen. De stijfheid van het propyleen garandeert langdurig gebruik omdat het niet indeukt. En dat onder zware belasting. Dit wiel is verkrijgbaar verschillende in verschillende maten en met meer of minder draagvermogen.

Voordelen: Dit meubel zwenkwiel is perfect geschikt voor alle indoor toepassingen op een voornamelijk vlakke ondergrond. Door de grote stijfheid van polypropyleen zijn de wielen zeer geschikt voor statische toepassingen onder hoge belasting.

Toepassingen: Onze klanten gebruiken de wielen voor audio-meubels, indoor containers, display-stands, wenskaart-dispensers, kasten, tafels, winkelinrichting en kleine meubelen.

Geschikte ondergrond: Vlakke ondergrond, zonder obstakels. Een enkele drempel is geen probleem maar moet wel met beleid genomen worden.

Geschikte omgeving voor het meubelwiel: In een droge en niet permanent vochtige omgeving is dit wiel goed te gebruiken. Het is bestand tegen lichte zuren en basen waardoor het ook goed in wat industriëlere omgeving tot z'n recht komt.
Specificaties
Product Nr. 486300452
Streepvrije band Ja
Wiel diameter (mm) 45
Wiel breedte (mm) 18
Draagvermogen (kg) 35
Bouwhoogte (mm) 66
Plaatafmeting (mm) 42x42
Boutgat afstand (mm) 30x30
Bevestigingsgat (mm) 5
Uitzwenking + wiel 22
Lager type Glijdlager
Loopoppervlak Polypropylene wielen
Velgenmateriaal Polypropyleen velg
Type wiel Zwenkwiel
Bevestiging Plaatbevestiging
Materiaal vork Verzinkt
Op voorraad, Levertijd: 3 Werkdagen
Product Nr.
486300452
Let op! Wij leveren enkel aan bedrijven, particulieren verwijzen wij graag door naar onze dealers.