Let op: i.v.m. coronamaatregelen is er geen balieverkoop. Afhalen van uw order is wel mogelijk.

Elastisch rubber wielen

Elastische rubber zwenk- en bokwielen

Door de elastischiteit veert het elastisch rubber wiel. Na het indrukken door belasting zet het zich weer uit. Hierdoor komt de energie weer vrij waardoor het wiel zich makkelijk voortbeweegt en een lage rolweerstand heeft. Hierdoor is het wiel perfect voor transportdoeleinden.

Een elastische rubberen wiel is geschikt voor industrieel gebruik. Hoe groter de diameter, hoe hoger draagvermogen en betere prestaties op onregelmatig oppervlakken. De meeste wielen met zwarte band bevatten koolstof en kunnen daardoor strepen achterlaten op de vloer.

We beschikken over het meest uitgebreide programma elastische rubber wielen, beginnend vanaf een flightcase wielen tot en met elastisch rubber banden voor snelheden tot 40 Km/u. Informeer naar onze omgelijkheden. Ook kunnen we allerlei maatwerk toepassingen verzorgen.

12 Items

per pagina
Aflopend sorteren

12 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Bestel elastische rubber wielen direct bij Konijnenburg

Met meer dan 100 verschillende elastische rubber wielen vindt u bij ons altijd een geschikt wiel. Onze wielen zijn geschikt voor uiteenlopende industriële toepassingen. Door de elasticiteit veert het elastische rubber wiel gemakkelijk mee, waardoor energie vrijkomt wanneer het wiel wordt ingedrukt. Dit resulteert in een lage rolweerstand waardoor het viel zich eenvoudig voortbeweegt. Een elastisch rubber wiel is daarom een veelgekozen toepassing voor transportdoeleinden. Andere voordelige eigenschappen zijn:

  • Ideaal voor industrieel gebruik
  • Presteert uitstekend op onregelmatige oppervlakken
  • Schokabsorberend
  • Lage rolweerstand
  • Corrosiebestendig

Specialist in maatwerk elastische rubber wielen

Wij verzekeren u van de hoogste kwaliteit elastische rubber wielen en de beste service. Wij houden alle ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten en lopen voor op het gebied van productontwikkeling. Wij helpen u graag met het produceren van een op maat gemaakt elastisch rubber wiel waar u helemaal tevreden mee bent. Neem direct contact met ons op.