Apparatenwielen

Apparatenwielen

Vind snel de juiste apparatenwielen voor uw apparaten en meubels uit de ruim 170 apparatenwielen, die we standaard op voorraad hebben. Daarnaast zijn we specialist in apparatenwielen op maat. De apparatenwielen van Konijnenburg zijn leverbaar in een dubbele, niet-strepende, polypropyleen en thermoplastische uitvoering. Onze wielen voor apparaten worden vaak gebruikt voor ziekenhuis- en schoonmaakapparatuur. De dubbele wielen hebben een klein formaat en een maximaal draagvermogen van 120kg.

Bestel een apparatenwiel op maat

Wij zijn al sinds 1946 dé specialist in maatwerk apparatenwielen. Wanneer u het gewenste wiel niet in onderstaand overzicht terugziet, maken we de wielen graag op maat voor u. Laat u informeren door ons technisch team: bel 020 682 1051 of mail info@wielen.nl.

Items 1-20 van 96

per pagina
Aflopend sorteren

Items 1-20 van 96

per pagina
Aflopend sorteren

Bestel apparatenwielen online bij Konijnenburg

Standaard hebben we ruim 170 apparatenwielen direct uit voorraad leverbaar. Wanneer u deze wielen vandaag bestelt, heeft u ze morgen vaak al in huis. Standaard apparatenwielen van Konijnenburg Wielen zijn leverbaar met de volgende eigenschappen:

  • Dubbele uitvoering
  • Niet-strepende uitvoering
  • Polypropyleen uitvoering
  • Thermoplastische uitvoering

Specialist in maatwerk apparatenwielen

Konijnenburg is dé specialist en voorloper op het gebied van apparatenwielen op maat. Heeft u voor uw onderneming een wiel met een specifieke eigenschap nodig? Ons team productontwikkelaars helpt u graag bij het ontwikkelen van het perfecte wiel voor uw toepassing. Neem contact met ons op: