Meubelwielen

Meubelwielen

Meubelwielen zijn voornamelijk voor lichte apparatuur en hebben een relatief lage belasting. De meubelwielen in het assortiment van Konijnenburg gaan tot 50 kg per wiel.

  • Binnen 24 uur leverbaar
  • Specialist in meubelwielen op maat
  • Geluidsarm en vloersparend

Bestel meubelwielen op maat

Wij zijn al sinds 1946 dé specialist in maatwerk meubelwielen. Mocht u de gewenste wielen niet terugvinden in het onderstaande overzicht, dan maken we de wielen graag op maat voor u. Laat u informeren door ons technische team: bel 020 682 1051 of mail naar info@wielen.nl.

Meubelwielen kopen

Items 1-20 van 31

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Items 1-20 van 31

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Meubelwielen voor stoelen

De meubelwielen zijn toe te passen op verschillende soorten meubels. Wanneer u de wielen onder een stoel wilt monteren, kunt u het best kiezen voor polypropyleen meubel zwenkwielen of bokwielen.

Maak meubels makkelijk verplaatsbaar

Met de hoge kwaliteit meubelwielen van Konijnenberg maakt u uw meubels gemakkelijk verplaatsbaar. Het verplaatsen van zware meubels leidt vaak tot schade aan de meubels en omgeving. Door meubelwielen te gebruiken beschermt u uw meubels, vloer en wanden.

Zowel voor harde als zachte vloeroppervlakken

De meubelwielen zijn geschikt voor zowel harde als zachte vloeroppervlakken. Bij harde vloeroppervlakken adviseren wij wielen van zachtere materialen. Zo voorkomt u schade aan de wielen en uw vloer. Weet u niet precies welke wielen het best zijn voor uw situatie, neem dan contact met ons op: bel 020 682 1051 of mail info@wielen.nl.

Bestel meubelwielen direct online bij Konijnenburg


Standaard zijn ruim 150 meubelwielen direct uit voorraad leverbaar. In veel gevallen geldt: vandaag besteld, morgen in huis! Standaard meubelwielen van Konijnenburg Wielen zijn leverbaar met de volgende eigenschappen:

  • Dubbele uitvoering
  • Polypropyleen
  • Niet-strepend
  • Thermoplastisch

Specialist in maatwerk meubelwielen

Bij Konijnenburg Wielen bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en de beste service. Wij zijn specialist en voorloper op het gebied van meubelwielen en zwenk- en bokwielen in het algemeen. Onze productontwikkelaars helpen u graag met het op maat maken van de perfecte meubelwielen voor uw toepassing. Neem contact met ons op: