Let op: i.v.m. coronamaatregelen is er geen balieverkoop. Afhalen van uw order is wel mogelijk.

Meubelwielen

Meubelwielen zijn voornamelijk voor lichte apparatuur en hebben een relatief lage belasting. De meubelwielen in het assortiment van Konijnenburg gaan tot 50 kg per wiel.

  • Binnen 24 uur leverbaar
  • Specialist in meubelwielen op maat
  • Geluidsarm en vloersparend

Bestel meubelwielen op maat

Wij zijn al sinds 1946 dé specialist in maatwerk meubelwielen. Mocht u de gewenste wielen niet terugvinden in het onderstaande overzicht, dan maken we de wielen graag op maat voor u. Laat u informeren door ons technische team: bel 020 682 1051 of mail naar info@wielen.nl.

Meubelwielen kopen

Items 1-20 van 34

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Items 1-20 van 34

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Meubelwielen voor stoelen

De meubelwielen zijn toe te passen op verschillende soorten meubels. Wanneer u de wielen onder een stoel wilt monteren, kunt u het best kiezen voor polypropyleen meubel zwenkwielen of bokwielen.

Maak meubels makkelijk verplaatsbaar

Met de hoge kwaliteit meubelwielen van Konijnenburg maakt u uw meubels gemakkelijk verplaatsbaar. Het verplaatsen van zware meubels leidt vaak tot schade aan de meubels en omgeving. Door meubelwielen te gebruiken beschermt u uw meubels, vloer en wanden.

Zowel voor harde als zachte vloeroppervlakken

De meubelwielen zijn geschikt voor zowel harde als zachte vloeroppervlakken. Bij harde vloeroppervlakken adviseren wij wielen van zachtere materialen. Zo voorkomt u schade aan de wielen en uw vloer. Weet u niet precies welke wielen het best zijn voor uw situatie, neem dan contact met ons op: bel 020 682 1051 of mail info@wielen.nl.

Bestel meubelwielen direct online bij Konijnenburg


Standaard zijn ruim 150 meubelwielen direct uit voorraad leverbaar. In veel gevallen geldt: vandaag besteld, morgen in huis! Standaard meubelwielen van Konijnenburg Wielen zijn leverbaar met de volgende eigenschappen:

  • Dubbele uitvoering
  • Polypropyleen
  • Niet-strepend
  • Thermoplastisch

Specialist in maatwerk meubelwielen

Bij Konijnenburg Wielen bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en de beste service. Wij zijn specialist en voorloper op het gebied van meubelwielen en zwenk- en bokwielen in het algemeen. Onze productontwikkelaars helpen u graag met het op maat maken van de perfecte meubelwielen voor uw toepassing. Neem contact met ons op: