Let op: i.v.m. coronamaatregelen is er geen balieverkoop. Afhalen van uw order is wel mogelijk.

Transportwielen

Snel professionele transportwielen kopen bij Konijnenburg. Wij hebben een groot assortiment aan hoge kwaliteit transportwielen met een hoog rolgemak. Naast rubber en polyamide wielen zijn ook polyurethaan wielen geschikt voor veel transport toepassingen. Bestel direct online en wij leveren de wielen binnen 24 uur.

  • Keuze uit maar liefst 200 transportwielen van hoge kwaliteit
  • Slijtvast, hygiënisch, niet strepend en een lage rolweerstand
  • Binnen 24 uur bezorgd

Bestel transportwielen op maat

Bent u geïnteresseerd in een afwijkende maat? Wij zijn al sinds 1946 dé specialist in maatwerk transportwielen. Neem contact met ons op voor meer informatie over op maat gemaakte wielen via 020 682 1051 of info@wielen.nl.

Transport wielen kopen

Items 1-20 van 126

per pagina
Aflopend sorteren

Items 1-20 van 126

per pagina
Aflopend sorteren

Gemakkelijk voorwerpen verplaatsen

De transportwielen van Konijnenburg laten u ervaren hoe eenvoudig het is voor het mobiliseren en verrijdbaar maken van karren, rolcontainers en platformen voor intralogistiek in fabrieken, werkplaatsen, magazijnen, tuinbouw of retailkarren. Onze transport wielen zijn slijtvast, hygiënisch, hebben een lage rolweerstand en laten geen strepen achter. Zo zijn RVS-transportwielen goed te gebruiken in omgevingen waar hygiëne belangrijk is. Onze wielen met PU of grijs rubber laten daarnaast ook geen strepen achter. Deze kenmerken gecombineerd met de hoge kwaliteit en het hoge rolgemak maken onze transport zwenkwielen zeer geschikt voor het vervoeren van allerlei andere voorwerpen. Kunt u geen keuze maken uit de vele transportwielen? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@wielen.nl of te bellen naar 020 682 1051. Wij helpen u graag bij het kiezen van de perfecte wielen.

Welke transport wielen moet ik kiezen?

Bij ons heeft u keuze uit vele verschillende transportwielen. Door het ruime aanbod hebben we voor ieder type meubel of voorwerp geschikte transport zwenkwielen. De wielen zijn er als zwenkwielen en bokwielen. Daarnaast verschillen ze van elkaar in afmetingen en draagvermogen. Bovendien kan een transport zwenkwiel met rem handig zijn om te voorkomen dat uw transport ineens wegrijdt.

Zwenkwiel of bokwiel?

Zwenkwielen en bokwielen zijn verschillend door de richting waarin u ze kunt rollen. Een bokwiel rolt één kant op en is geschikt wanneer u meubels of andere voorwerpen naar meer dan één richting wilt verplaatsen. Zwenkwielen rollen alle richtingen op. Transport zwenkwielen zijn zeer geschikt wanneer u meerdere richtingen op moet rollen met voorwerpen. Met een transport zwenkwiel met rem zorgt u daarnaast voor een stevige stop wanneer dit nodig is.

Welk loopvlak heeft mijn transport wiel nodig?

Met het loopvlak wordt ook wel het soort band bedoeld die om het transport wiel zit. Welk materiaal uw band nodig heeft, wordt bepaald door de vloer en omgevingskenmerken. Gaat u iets transporteren over een harde, gladde vloer of is de ondergrond juist zacht? Daarnaast spelen de omgevingstemperatuur en oneffenheden ook een belangrijke rol voor het optimaal functioneren van de transportwieltjes.

Welke diameter moeten mijn transportwielen hebben?

Konijnenburg heeft transport wielen met een diameter van 80 mm, 100 mm, 125 mm, 150 mm, 160 mm en 200 mm. De diameter van het wiel bepaalt hoe hoog de meubels en andere voorwerpen op de transportwieltjes staan. Hoe groter de diameter van de wielen, des te hoger de wielplaat met daarop uw meubel of voorwerp. Het is dus goed om van tevoren te bepalen hoe hoog de meubels en voorwerpen op de transportwielen en wielplaat moeten staan.

Hoeveel draagvermogen moeten de wielen hebben?

Welk draagvermogen u nodig heeft voor het vervoeren van voorwerpen hangt af van het gewicht van de voorwerpen. Wij hebben transportwielen met draagvermogens tussen de 85 kg en 950 kg. Wij raden het aan om de te vervoeren meubels en voorwerpen eerst te wegen. Wanneer het gewicht van de voorwerpen bij u bekend is, selecteert u eenvoudig de geschikte transportwieltjes voor uw meubels en voorwerpen in onze webshop. En met onze speciale zwaarlastwielen kunt u zelfs tot een maximaal gewicht van 18.000 kilogram transporteren.

Toepassing wielen

Wij produceren wielen voor verschillende toepassingen. Onze transport zwenkwielen zijn onder andere te gebruiken in:

Specialist in op maat gemaakte transportwielen

Konijnenburg Wielen is al ruim 70 jaar specialist op het gebied van industriële wielen. U kunt bij ons terecht voor zwenkwielen, bokwielen en apparatenwielen. Door onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van wielen bent u bij ons verzekerd van hoge kwaliteit en een groot rolgemak. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van het wiel die het beste bij de meubels of voorwerpen past die u wilt vervoeren. Neem contact met ons op via onderstaande buttons.