Let op: i.v.m. coronamaatregelen is er geen balieverkoop. Afhalen van uw order is wel mogelijk.

Transportwielen

Snel professionele transportwielen kopen bij Konijnenburg. Wij hebben een groot assortiment aan hoge kwaliteit transportwielen met een hoog rolgemak. Bestel direct online en wij leveren de wielen binnen 24 uur.

  • Keuze uit maar liefst 200 transportwielen van hoge kwaliteit
  • Slijtvast, hygiënisch, niet strepend en een lage rolweerstand
  • Binnen 24 uur bezorgd

Bestel transportwielen op maat

Bent u geïnteresseerd in een afwijkende maat? Wij zijn al sinds 1946 dé specialist in maatwerk transportwielen. Neem contact met ons op voor meer informatie over op maat gemaakte wielen via 020 682 1051 of info@wielen.nl.

Transport wielen kopen

Items 1-20 van 126

per pagina
Aflopend sorteren

Items 1-20 van 126

per pagina
Aflopend sorteren

Gemakkelijk voorwerpen verplaatsen

De transportwielen van Konijnenburg laten u ervaren hoe eenvoudig het is voor het mobiliseren en verrijdbaar maken van karren, rolcontainers en platformen voor intralogistiek in fabrieken, werkplaatsen, magazijnen, tuinbouw of retailkarren. Onze transportwielen zijn slijtvast, hygiënisch, hebben een lage rolweerstand en lage geen strepen achter. RVS-transportwielen zijn goed te gebruiken in omgevingen waarin hygiëne belangrijk is. Onze wielen met PU of grijs rubber laten daarnaast ook geen strepen achter. Deze kenmerken gecombineerd met de hoge kwaliteit en het hoge rolgemak maken onze transport wielen zeer geschikt voor het vervoeren van allerlei andere voorwerpen. Kunt u geen keuze maken uit de maar liefst 200 wielen? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@wielen.nl of te bellen naar 020 682 1051. Wij helpen u graag bij het kiezen van de perfecte wielen.

Welke transport wielen moet ik kiezen?

Bij ons heeft u keuze uit meer dan 200 verschillende transport wielen. Door het ruime aanbod hebben we voor ieder type meubel of voorwerp geschikte transport wielen. Onze zwenkwielen en bokwielen verschillen van elkaar in afmetingen en draagvermogen.

Zwenkwiel of bokwiel?

Zwenkwielen en bokwielen zijn verschillend door de richting waarin u ze kunt rollen. Een bokwiel rolt één kant op en is geschikt wanneer u meubels of andere voorwerpen naar meer dan één richting wilt verplaatsen. Zwenkwielen rollen alle richtingen op. Deze type transport wielen zijn zeer geschikt wanneer u meerdere richtingen op moet rollen met voorwerpen.

Welke diameter moeten mijn wielen hebben?

Konijnenburg heeft transport wielen met een diameter van 80 mm, 100 mm, 125 mm, 150 mm, 160 mm en 200 mm. De diameter van het wiel bepaalt hoe hoog de meubels en andere voorwerpen op de wielen staan. Hoe groter de diameter van de wielen, des te hoger de wielplaat met daarop uw meubel of voorwerp. Het is dus goed om van tevoren te bepalen hoe hoog de meubels en voorwerpen op de transport wielen en wielplaat moeten staan.

Hoeveel draagvermogen moeten de wielen hebben?

Welk draagvermogen u nodig hebt voor het vervoeren van voorwerpen hangt af van het gewicht van de voorwerpen. Wij hebben transportwielen met draagvermogens tussen de 85 kg en 950 kg. Wij raden het aan om de te vervoeren meubels en voorwerpen eerst te wegen. Wanneer het gewicht van de voorwerpen bij u bekend is, selecteert u eenvoudig de geschikte transport wielen voor uw meubels en voorwerpen in onze webshop. En met onze speciale zwaarlastwielen kunt u zelfs tot een maximaal gewicht van 18.000 kilogram transporteren.

Toepassing wielen

Wij produceren wielen voor verschillende toepassingen. Onze wielen zijn onder andere te gebruiken in de medische wereld, op kantoor, bij de tuinbouw, in bakkerijen, voor afvalcontainers, bij voedselverwerking, voor entertainment, in winkels, bij auto-industrieën, offshore en binnen de horeca.

Specialist in op maat gemaakte transport wielen

Konijnenburg Wielen is al ruim 70 jaar specialist op het gebied van industriële wielen. U kunt bij ons terecht voor zwenkwielen, bokwielen en apparatenwielen. Door onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van wielen bent u bij ons verzekerd van hoge kwaliteit en een groot rolgemak. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van het wiel die het beste bij de meubels of voorwerpen past die u wilt vervoeren. Neem contact met ons op via onderstaande buttons.