Let op: i.v.m. coronamaatregelen is er geen balieverkoop. Afhalen van uw order is wel mogelijk.

Zwaarlastwielen

Zwaarlastwielen

In ons assortiment vindt u meer dan 100 verschillende zwaarlastwielen in allerlei soorten en maten. Daarnaast maken wij ook zwaarlastwielen op maat, zodat u altijd een geschikt zwaarlastwiel bij ons vindt. De zwaarlastwielen zijn verkrijgbaar met verschillende draagvermogens en prijzen. Onze zwaarlastwielen zijn geschikt voor het vervoeren van een maximaal gewicht van maar liefst 18.000 kilogram.

  • Binnen 24 uur geleverd
  • Gratis bezorging bij bestellingen hoger dan € 350,-
  • Zwaarlastwielen op maat
  • Niet goed? Geld terug

Bestel zwaarlastwielen op maat

Konijnenburg Wielen is al sinds 1946 gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk zwaarlastwielen. Kunt u geen geschikte zwaarlastwielen vinden in ons assortiment? Dan maken wij de zwaarlastwielen graag voor u op maat. Neem contact op met onze technische afdeling via 020 - 682 10 51 of stuur een e-mail naar info@wielen.nl

Zwaarlastwielen kopen

Items 1-20 van 84

per pagina
Aflopend sorteren

Items 1-20 van 84

per pagina
Aflopend sorteren

Bestel zwaarlastwielen online bij Konijnenburg Wielen

Ons assortiment zwaarlastwielen bestaat uit ruim 100 verschillende zwaarlastwielen voor het vervoeren van zware objecten. Al onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Wanneer u vandaag een bestelling plaatst, ontvangt u uw zwaarlastwielen morgen al. De zwaarlastwielen beschikken over de volgende eigenschappen:

  • Zwaarlastwielen met vol rubber industrieband
  • Gemaakt van massief staal of gietijzer
  • Polyamide wielen
  • Voorzien van polyurethaan band
  • Ideaal voor zwaar industrieel gebruik

Daarnaast is het mogelijk om een remsysteem aan te brengen op alle zwaarlast zwenkwielen en bokwielen.

Draagvermogen zwaarlastwielen

Met de zwaarlastwielen van Konijnenburg verplaatst u objecten tot wel 18.000 kg. Bekijk de specificaties van de wielen om erachter te komen wat het draagvermogen is van de zwaarlastwielen. Over het algemeen geldt dat grotere wielen een groter draagvermogen betekent. Mocht u er niet uit komen, neem dan gerust contact met ons op voor advies over de juiste zwaarlastwielen voor uw object.

Specialist in maatwerk zwaarlastwielen

Bij ons bent u verzekerd van zwaarlastwielen van de beste kwaliteit. Daarnaast ontvangt u bij ons altijd de beste service. Bent u niet tevreden met uw aankoop, dan ontvangt u altijd uw geld terug. Door maatwerk te leveren, zorgen wij ervoor dat u volledig tevreden bent met uw zwaarlastwielen. Onze productontwikkelaars maken graag het perfecte zwaarlastwiel voor uw bedrijf. Neem voor meer informatie contact met ons op.