Let op: i.v.m. coronamaatregelen is er geen balieverkoop. Afhalen van uw order is wel mogelijk.

Polyamide zwenkwielen en bokwielen

Met onze polyamide zwenkwielen en bokwielen heeft u wielen die uitstekend zijn te gebruiken op gladde vloeren. Een groot voordeel is dat ze eenvoudig te reinigen zijn. Dit maakt de wielen zeer geschikt voor hygiënische omgevingen als keukens, medische instellingen en ruimtes waarin voedingsmiddelen verwerkt worden. Bestel direct online: binnen één werkdag geleverd.

  • Ruim 75 verschillende polyamide (PA6) wielen van hoogwaardig slagvast kunststof
  • Hygiënisch, vlak loopvlak en een zeer lage rolweerstand
  • Veel keuze: wel of geen rem en verschillende diameters en draagvermogens
  • Bezorgd binnen één werkdag

Bestel polyamide zwenkwielen en bokwielen op maat

Al sinds 1946 is Konijnenburg Wielen dé specialist in op maat gemaakte polyamide zwenkwielen en bokwielen. Voor wielen in een afwijkende maat kunt u ook bij ons terecht. Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen over polyamide zwenkwielen en bokwielen op maat? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 682 1051 of een e-mail te sturen naar info@wielen.nl.

Transport wielen kopen

Items 1-20 van 75

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Items 1-20 van 75

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Welke polyamide wielen moet ik kiezen?

Konijnenburg heeft een groot assortiment met verschillende zwenkwielen en bokwielen. U heeft bij ons keuze uit meer dan 75 polyamide wielen. Door dit grote aanbod hebben we voor iedere hygiënische ruimte geschikte wielen. De wielen verschillen van elkaar in type wiel, rem, diameter en draagvermogen.

Zwenkwiel of bokwiel?

Zwenkwielen en bokwielen zijn verschillend door de richting waarin u ze kunt rollen. Een bokwiel rolt alleen heen en terug en is geschikt wanneer u voorwerpen alleen maar vooruit of achteruit hoeft te verplaatsen. Zwenkwielen daarentegen rollen alle kanten op en zijn geschikt wanneer u voorwerpen in alle richtingen wilt rollen.

Met of zonder rem

We hebben polyamide wielen met en zonder rem. Bij een wiel met rem stopt u deze eenvoudig door op de rem te drukken. Hierbij blokkeert de rem de draaibeweging van het wiel. Bepaal voor uzelf of een rem noodzakelijk is voor het vervoeren van uw voorwerpen.

Diameter

Bij Konijnenburg heeft u keuze uit polyamide wielen met een diameter van 80 mm, 100 mm, 125 mm, 150 mm, 200 mm en 250 mm. Aan de hand van de diameter weet u hoe hoog de voorwerpen op de wielen staan. Hoe groter de diameter is, des te hoger staat de wielplaat met het voorwerp. Bepaal van tevoren hoe hoog u wilt dat de voorwerpen op de wielen staan en kies aan de hand daarvan wielen met de juiste diameter.

Draagvermogen

Voor het kiezen van de juiste polyamide wielen moet u van tevoren weten hoeveel kilogram de wielen moeten kunnen dragen. Bij ons heeft u keuze uit wielen met een draagvermogen van 150 kg, 200 kg, 250 kg, 300 kg, 600 kg, 700 kg en 1000 kg. Bekijk hoe zwaar de voorwerpen zijn die u wilt gaan vervoeren en kies aan de hand daarvan geschikte wielen uit ons grote aanbod.

Toepassing van onze wielen

We produceren wielen voor verschillende toepassingen. Onze wielen zijn onder andere te gebruiken:

Gespecialiseerd in op maat gemaakte afvalcontainer wielen

Al ruim 79 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van polyamide wielen. We hebben bokwielen, zwenkwielen en apparatenwielen. Bij Konijnenburg bent u verzekerd van wielen van hoge kwaliteit die soepel rollen. We helpen u graag bij het kiezen van de juiste hygiënische wielen voor omgevingen als keukens, medische instellingen en industrieën waar voedingsmiddelen worden verwerkt. Via de onderstaande buttons neemt u eenvoudig contact met ons op.