Terug

Elastisch rubber wielen

Elastisch rubber wielen

Elastische rubber zwenk- en bokwielen

Door de elastischiteit veert het elastisch rubber wiel. Na het indrukken door belasting zet het zich weer uit. Hierdoor komt de energie weer vrij waardoor het wiel zich makkelijk voortbeweegt en een lage rolweerstand heeft. Hierdoor is het wiel perfect voor transportdoeleinden.

Een elastische rubberen wiel is geschikt voor industrieel gebruik. Hoe groter de diameter, hoe hoger draagvermogen en betere prestaties op onregelmatig oppervlakken. De meeste wielen met zwarte band bevatten koolstof en kunnen daardoor strepen achterlaten op de vloer.

We beschikken over het meest uitgebreide programma elastische rubber wielen, beginnend vanaf een flightcase wielen tot en met elastisch rubber banden voor snelheden tot 40 km/u. Wilt u de elasticiteit van een rubber band, maar zoekt u wielen met een hoger draagvermogen? Neemt u dan ook eens een kijkje bij de polyurethaan wielen. Bovendien kunnen we ook allerlei maatwerk toepassingen verzorgen. Informeer naar onze mogelijkheden.

Bestel elastische rubber wielen direct bij Konijnenburg

Met meer dan 100 verschillende elastische rubber wielen vindt u bij ons altijd een geschikt wiel. Onze wielen zijn geschikt voor uiteenlopende industriële toepassingen. Door de elasticiteit veert het elastische rubber wiel gemakkelijk mee, waardoor energie vrijkomt wanneer het wiel wordt ingedrukt. Dit resulteert in een lage rolweerstand waardoor het viel zich eenvoudig voortbeweegt. Een elastisch rubber wiel is daarom een veelgekozen toepassing voor transportdoeleinden. Andere voordelige eigenschappen zijn:

  • Ideaal voor industrieel gebruik
  • Presteert uitstekend op onregelmatige oppervlakken
  • Schokabsorberend
  • Lage rolweerstand
  • Corrosiebestendig

Specialist in maatwerk elastische rubber wielen

Wij verzekeren u van de hoogste kwaliteit elastische rubber wielen en de beste service. Wij houden alle ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten en lopen voor op het gebied van productontwikkeling. Wij helpen u graag met het produceren van een op maat gemaakt elastisch rubber wiel waar u helemaal tevreden mee bent. Neem direct contact met ons op.

Lees meer Sluiten

Filters

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
×

Een offerte aanvragen

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »