Let op: i.v.m. coronamaatregelen is er geen balieverkoop. Afhalen van uw order is wel mogelijk.

Buiswielen en railwielen van Konijnenburg

De buiswielen en railwielen van Konijnenburg zijn speciaal geschikt voor industriële doeleinden. Daarnaast zijn ze gemaakt van plastic waardoor ze zeer gebruiksvriendelijk zijn. De plastic buis en railwielen hebben een hard loopvlak wat zorgt voor een minimale rolweerstand. Bovendien zijn de wielen heel licht, daardoor zijn zelfs de dunste buizen en rails zijn in staat om deze lichte plastic wielen te dragen.

Hieronder ziet u het assortiment buiswielen en railwielen van Konijnenburg. Wij zijn specialist in het leveren van wielen op maat. Door ons grote aanbod wielen kunnen we elk buis of railwiel aanpassen naar uw wensen. Zo heeft u bij ons altijd het perfecte buiswiel of railwiel voor uw toepassing. U kunt een offerte op maat aanvragen of direct uw gewenste buis of railwiel bestellen.

U kunt ook meerdere buiswielen of railwielen met elkaar vergelijken. Via deze optie maken wij eenvoudig voor u inzichtelijk welke kwaliteiten welk wiel biedt. Zo wordt het voor u nog makkelijker om te beslissen welk wiel het beste bij uw toepassing past. Mocht u er toch niet uit komen, dan helpen de specialisten van Konijnenburg u graag! U kunt ons eenvoudig en snel bereiken via telefoonnummer 020 – 682 1051.

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren